Силата на EUDERM

Разширени пори , прекалено много себум ,пъпки и зачервявания могат да се появят на всяка възраст.Стресът и хормоналните промени, както и много други фактори могат да оставят нежелани следи по лицето и тялото. 

 

 

 


 Първа се включва   салициловата киселина, която спомага за бързото проникване на активните съставки ,премахва излишната мазнина и замърсяванията , които запушват порите и улеснява естествения им дренаж.Има антибактериален ефект.Намалява дразненето на кожата,стимулира отделянето на мъртвите рогови клетки и спомага за премахване на пигментни петна,образувани в резултат на неправилно третиране на възпаленията.Стимулира кръвообращението.

 След нея идват Активните съставки в лосиона , които имат изразен антибактериален ефект.

                               Подтискат развитието на много микроорганизми, които се развиват облигатно върху кожата ,които в даден момент и при определени условия могат да се превърнат в патогенна нокса. 

                               Тушират акнето , блокира появата на пъпки и зачервявания

                               Намаляват зачервяването , болката и подуването

                              Регулират мастната секреция,нормализират

киселинността на кожата и възстановявя хидролипидния слой.Обогатен с масло от лавандула,което има цялостен освежаващ,ексфолиращ,антибактериален и тонизиращ ефект,подхранва кожата и стимулира регенерацията на клетките 
 

Резултатът: 

Чиста и гладка кожа ,без пъпки.

Почистени и стегнати пори.

Балансирана кожа ,без никакви недостатъци.